Sunday, January 20, 2013

KE MANA KU MENGHILANG



ooohhhh...
sungguh lama beta tidak menjenguk blog beta ni..
sebab beta tahu bukan ramai sangat yg amik port sal blog beta ni..
paling tidak...
siapa yg bace blog beta ni mesti kata...
"ntah pe2 la mngarut minah ni tulis blog..."
tak gitu rakyat sekalian???
whatever....


mane aku hilang ek selama nie??
apa lagi...
aku pergi undur diri bawa hati yang lara la..
hihihi
tapi..
dengan buat2 busy kat tempat kije tu..
dapat la aku lupakan sedikit sebanyak masalah hati aku ni..
aku dah cuba sehabis baik tuk sorok kan sedih kat ati ni time kat kilang..
so...
i'm a happy go lucky person....^^....


macam-macam berlaku dlm hidup aku selama aku hilang nie..
ha...korang nak taw x..
ape kesudahan nya impian aku tuk hari konvokesyen aku??

1st...
impian menggunung aku nak farid datang confirm 100% la x termakbul..
siapa la aku..dan siapa la dia..

2nd...
paling sedih n nak buat aku nak mengalirkan air mata..
bila aku kuar dewan lpas konvo..
semua family aku xsampai lagi..
mak aku ngn akak sulung aku yg dtg masuk dewan pun aku cari xjumpe2 time tu..
call semua xdapat..
tetiba UTM tu cm dlm hutan lak kan coverage xde..
how sad i am that time..
only Him knew..
and only "him" in my mind that time..
time tu rase nak je bbm ngadu kat dia..
but...should i??
no..i'm strong enough!!
perrghhh!!
serius gua tengah meleleh air mata skrg ni meluah perasaan kt blog..
rasenye dh lame gua xmeleleh..
hahahahha..
bertukar!!

3rd..
ok..fine..
de sorang mamat ni xmakan saman..
gua dah ingt kn byk kali..
xyah dtg...
jgn datang time gua konvo..
gua xnak laki luar lain dtg selain farid...
tapi de mamat ni tegar..
nuar..nuar..
but...no feeling at all..
so sorry..
sampai satu tahap..
mak gua ingt dia bf gua..
oppsss..sorry..salah ye mak..
ngn slumber yaya..
mak gua bagi peringatan awal mak aku xberkenan kat dia..
nasib baik gua pon lom de pe2 feeling kat mmbr gua tu..
sorry nuar..
sejak dari itu...
aku try jauhkn diri dr dia..
jahat x aku...
tp x bermaksud aku nk ptus sahabat ngn dia...
aku just rase x selesa ngn cara dia lyn aku..
aku xnk memberi harapan pd dia..
ceh ayt aku bajet giler...
bajet dia ade ati kat aku je kan...
hahahahaha
pe2 pun sowy nuar..
we still friend..

so..
tu la kesudahan konvo gua..
xde yg menarik..
paling menarik pun sbb dpat sejambak bunga dr mak..
special nya sbb bunga ferrero roches..
aku pn xtaw btul x aku eja mkanan nie..
sayang mak!!!


jadi skrg dh 3 bln aku bekerja..
tiada yg menarik..
hari2 buat benda yg sama..
sgt byk perubahan dlm hidup..
kalau dulu tido pkul 3 4 pagi..
layan crita korea..
skrg kul 12 insyaAllah aku dh sampai bulan..
tiada lg crita running man dlm hidup aku..
kalau dulu bgun tgahari..
skrg jgn harap la kan..
baru skrg aku taw ape sebenarnya nikmat hujung minggu..


jadi..
itulah sbb nye aku susah skrg nak update blog..
skrg nak luah kan perasaan pd bugs bunn aku jela..
ha..
collection aku dh makin byk..
one day aku akn try kenalkan pd semua k..
tunggu..



No comments:

Post a Comment